Επιλογή Σελίδας

Θα πραγματοποιηθεί η έκδοση 2016 της ημέρας καινοτομίας για το λιμάνι 2016. Οι εργασίες υποστηρίζονται από τον οργανισμό λιμένος του Λιβόρνο και το CNIT, σε συνεργασία με την Περιφέρεια της Τοσκάνης και το CST.
Το θέμα αυτής της εκδήλωσης είναι: από την βιομηχανία των μεταφορών στις Ολοκληρωμένες μεταφορές: Προς το λιμάνι του μέλλοντος. Στις δύο αυτές ημερίδες εργασίας και παρουσίασης καινοτόμων εφαρμογών θα πραγματοποιηθούν στο εμπορικό επιμελητήριο του Λιβόρνο – Γκροσέτο στην οδό Via del Porticciolo, n. 1, στο Λιβόρνο.

Οι εργασίες αποτελούνται από τρία τμήματα: Βιομηχανικό, Τεχνολογικό, και διακυβέρνησης στα θέματα των αναδυόμενων τεχνολογιών και των λιμανιών νέας γενιάς (Ports & Logistics 4.0) με την συμμετοχή σημαντικών ομιλητών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Υπογραμμίζουμε την ελεύθερη συμμετοχή στην εκδήλωση με εγγραφή, και την ταυτόχρονη μετάφραση στα Ιταλικά και Αγγλικά και αντίστροφα.

Η LeghornGroup θα είναι παρούσα στην εκδήλωση και στο μικρό εκθεσιακό κέντρο που προβλέπεται για τους συμμετέχοντες στο SPIN την 17 Νοεμβρίου στον σταθμό κρουαζιέρας του λιμανιού του Λιβόρνο δίπλα σε εταιρίες με διεθνές κύρος όπως η Telecom Italia, Αυτοκινητόδρομοι της Ιταλίας, AVR Goup, Siemens, Ericsson και Aricent, στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας Plugtest ITS 2016 της ETSI. Θα υπάρχουν ζωντανές παρουσιάσεις συστημάτων σχετικών με τον χώρο της αποθήκης και της εφοδιαστικής αλυσίδας, των Μεταφορών και καινοτομιών όπως το IoT (Ίντερνετ των πραγμάτων) ITCS και έξυπνων Συστημάτων Ελέγχου κυκλοφορίας .

Σας περιμένουμε!