Επιλογή Σελίδας

Ρυμουλκούμενα

Οι σφραγίδες για τα ρυμουλκούμενα ή τα φορτηγά που είναι τα πλέον κατάλληλα για να εγγυηθούν την ασφάλεια των μεταφερόμενων εμπορευμάτων, μαζί με την ευκολία χρήσης και τοποθέτησης, είναι οι σφραγίδες με συρματόσχοινο, οι οποίες είναι η καλύτερη λύση για την σφράγιση εμπορευματοκιβωτίων, θυρών φορτηγών, ρυμουλκούμενων κλπ. Οι σφραγίδες ασφαλείας με συρματόσχοινο προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια έναντι οποιασδήποτε αντίστασης κατά της παραβίασης.

 

Σφραγίδα ασφαλείας με συρματόσχοινο

 

 

Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις στο μήκος και τη διάμετρο του συρματόσχοινου και ικανοποιούν κάθε ανάγκη, από το γρήγορο κλείσιμο των χειρολαβών ενός δοχείου τοποθετημένου στο ρυμουλκούμενο, στην πλήρη σφράγιση του περιμετρικού άκρου ενός ρυμουλκούμενου από μουσαμά, που επιτυγχάνεται περνώντας μέσα από τις οπές που στερεώνουν τις σφραγίδες μουσαμά ένα καλώδιο μήκους άνω των 20 μέτρων.
Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθούν εκ νέου ανοιχτά ηλεκτρονικά κλεισίματα ασφαλείας, ενδεχομένως σφραγισμένα μέσω μιας παραδοσιακής βοηθητικής μηχανικής σφράγισης (για παράδειγμα, απλός πλαστικός σφιγκτήρας ή σφραγίδα με σύρμα για να σφραγίσει η ίδια η ηλεκτρονική κλειδαριά).

Ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας

 

 

 

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, απολύτως αυτόνομες χάρη σε ένα σύστημα τροφοδοσίας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, όχι μόνο σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ακεραιότητα του φορτίου ή οποιαδήποτε απόπειρα παραποίησης, αλλά επίσης σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε όλα τα γεγονότα έναρξης / λήξης και να έχετε σε πραγματικό χρόνο, τη θέση του οχήματός σας μέσω της υπηρεσίας παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Στον τομέα των μεταφορών και συνεπώς και για ρυμουλκούμενα ή φορτηγά, η σφραγίδα είναι καθαρά ενδεικτική και χρησιμεύει στην αποτροπή κλοπής εμπορευμάτων ή την μόλυνση μέσω της εισαγωγής ανεπιθύμητων αγαθών υλικών στα εμπορευματοκιβώτια.

 

 

Η LeghornGroup δίνει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ 6 μοντέλων σφραγίδων ασφαλείας για trailers – Διαφορετικών στην τυπολογία κλειδώματος και στον τρόπο εφαρμογής – όλες με πιστοποίηση ISO 17712:2013 και συνεπώς ιδανικές για χρήση σε εμπορευματοκιβώτιο, φορτηγά, ρυμουλκά για διεθνείς μεταφορές.

 

 

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ