Επιλογή Σελίδας

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Description
Ο κόσμος των αεροπορικών μεταφορών, εμπορευμάτων και επιβατών, είναι πολύ ευαίσθητος σε θέματα ασφάλειας.
Οι σφραγίδες ασφαλείας και όλα τα αντικλεπτικά συστήματα παίζουν έναν σπουδαίο ρόλο σε αυτόν τον τομέα.
Οι σφραγίδες ασφαλείας έχουν ένα σπουδαίο ρόλο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευμάτων, στα τρόλεϊ αποθήκευσης και μεταφοράς φαγητού, ποτών και αφορολογήτων ειδών, και τέλος στον έλεγχο των ευαίσθητων μερών ενός αεροπλάνου.

Τρόφιμα.
Τα καροτσάκια γεμάτα με έτοιμα φαγητά και ποτά, όταν μεταφέρονται από τον χώρο συσκευασίας είναι σφραγισμένα με μία σφραγίδα ασφαλείας με σειριακή αρίθμηση και με τυπωμένο το λογότυπο της αεροπορικής εταιρίας. Αυτή η σφραγίδα ασφαλείας ελέγχεται την στιγμή που φτάνει στο αεροπλάνο για το εάν έχει παραβιαστεί.

Αφορολόγητα.
Το καρότσι με τα αφορολόγητα προϊόντα προς πώληση σφραγίζεται με μία από τις σφραγίδες μας ασφαλείας και απομακρύνεται μόλις πριν την έναρξη διάθεσης των προϊόντων στο κοινό. όταν τελειώσει η διαδικασία των πωλήσεων, θα τοποθετηθεί μία νέα σφραγίδα ασφαλείας.

Όλες οι πόρτες και όλα τα ανοίγματα ενός αεροσκάφους αφού ανεφοδιαστεί, πρέπει να σφραγιστεί με μία ετικέτα ασφαλείας με σειριακή αρίθμηση.
Αυτός ο τύπος ετικετών εάν αποκολληθεί θα αφήσει εμφανή σημάδια παραβίασης και δεν μπορεί πλέον να επαναχρησιμοποιηθεί.
Οι πωλητές μας έχουν εκπαιδευτεί ώστε να σας δώσουν την σωστή λύση για κάθε σας ανάγκη που αφορά αντικλεπτικά συστήματα.