Επιλογή Σελίδας

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Περιγραφή
Το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας των σφραγίδων ασφαλείας που χρησιμοποιούν τα ταχυδρομεία, σε όλον τον κόσμο, τοποθετείται στα πλαστικά κουτιά με καπάκι.(tote box). Έχουμε σφραγίδες ασφαλείας για αυτόν τον σκοπό στις αποθήκες μας και μπορούμε επίσης να τις παράγουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Το ταχυδρομείο και τα δέματα μεταφέρονται σε μεγάλους σάκους οι οποίοι επίσης σφραγίζονται με ρυθμιζόμενες σφραγίδες ασφαλείας. Από αυτού του είδους τις σφραγίδες ασφαλείας μπορούμε να προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία.

Επιπλέον παράγουμε, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου, σάκους από πολυπροπυλένιο στις επιθυμητές διαστάσεις και χρώματα.
Η Leghorn δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους διάφορους τύπους τσαντών ασφαλείας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στον τομέα των ταχυδρομείων.
Τέλος σχεδιάσαμε ρυθμιζόμενες σφραγίδες ασφαλείας με ενσωματωμένη την τεχνολογία RFID για ταχυδρομικούς σάκους με τις οποίες μπορεί να ταυτιστεί άμεσα κάθε σάκος στην είσοδο και στην έξοδο και να ελεγχτεί που πραγματικά βρίσκεται σε πραγματικό χρόνο.