Επιλογή Σελίδας

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Περιγραφή
Οι σφραγίδες ασφαλείας της LeghornGroup είναι σε θέση να ελέγξουν οποιονδήποτε τύπο μεταφερόμενου εμπορεύματος με το εμπορευματοκιβώτιο, το φορτηγό, το αεροπλάνο, το τρένο. Ελέγχουν το περιεχόμενο σε τσάντες, κλούβες για duty free, σάκους, κλούβες ασφαλείας ή οποιονδήποτε άλλο τύπο σκληρού κιβωτίου. Οι δικές μας σφραγίδες ασφαλείας τέλειες για τους υδρομετρητές, τους μετρητές αερίου και ρεύματος. Όταν τοποθετηθούν, προστατεύουν από οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης.

Στον χώρο των μεταφορών με εμπορευματοκιβώτιο, έχουμε 5 διαφορετικά μοντέλα σφραγίδων υψηλής ασφαλείας με πιστοποίηση ISO 17712:2013, εκ των οποίων 2 και με τεχνολογία RFID. Συνεχείς έρευνες από μέρους της LeghornGroup επέτρεψαν την ανάπτυξη νέων ιδεών στον χώρο των σφραγίδων ασφαλείας λύνοντας προβλήματα παραβίασης σε διάφορους τομείς όπως Ταχυδρομεία, τελωνεία, αεροπορικές εταιρίες, κάτερινγκ, μεταφορά χρημάτων και πολύτιμων ειδών, τράπεζες και σε όλους τους τύπους μεταφορών.

Εδώ και σαράντα χρόνια είμαστε πάντα προσεκτικοί στις απατήσεις της αγοράς η οποία έχει συνεχών αυξανόμενη ανάγκη από σφραγίδες ασφαλείας πιο πολύπλοκες όπως οι ηλεκτρονικές σφραγίδες ασφαλείας.
Σε αυτόν τον τομέα έχουμε την πατέντα και παράγουμε ήδη διάφορες σφραγίδες ασφαλείας μ τεχνολογία RFID.