Επιλογή Σελίδας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Περιγραφή
Η Leghorn για περισσότερο από 15 χρόνια επένδυσε εκατομμύρια ευρώ στην έρευνα και στον σχεδιασμό ηλεκτρονικών προϊόντων με τεχνολογία ενεργή και παθητική.
Στον χώρο της τεχνολογίας της ενεργούς ηλεκτρονικής σχεδιάσαμε και παράγουμε σφραγίδες ασφαλείας επαναχρησιμοποιούμενες ιδανικούς για κάθε τύπο μεταφοράς.

Η βασική μας σφραγίδα ασφαλείας είναι η ELOCK STANDARD και εμφανίζει τυχαίους αριθμούς (random) κάθε φορά που κλειδώνει. ogni volta che viene chiuso. Αυτός ο αριθμός πρέπει να είναι καταγεγραμμένος από τον οδηγό για γρήγορο έλεγχο ή καταγεγραμμένο στα έγγραφα που αφορούν την μεταφορά, για να ελεγχτεί στον προορισμό. Εάν ο αριθμός στο σημείο παράδοσης των εμπορευμάτων είναι διαφορετικός από τον καταγεγραμμένο, σημαίνει ότι η μεταφορά έχει παραβιαστεί.

Η κορυφαία μας επαναχρησιμοποιούμενη ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας είναι η E LOCK GOLD που περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες. Πράγματι είναι σε θέση να στείλει μήνυμα SMS στην περίπτωση που παραβιαστεί.
Η τεχνολογία της βασίζεται στο GSM/GPS. Με αυτό το προϊόν, το οποίο έχει δική του αυτονομία, μπορούν να ελεγχτούν on line διάφορες λειτουργίες του μεταφορικού μέσου.