Επιλογή Σελίδας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ RFID

Περιγραφή
Για να ολοκληρώσει την παραγωγή και την πώληση των e-seals, των ηλεκτρονικών σφραγίδων ασφαλείας που βασίζονται στην τεχνολογία RFID, η LeghornGroup είναι σε θέση να παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα από συσκευές ανάγνωσης / εγγραφής για τις σφραγίδες και βοηθητικών ετικετών (βραχιολάκια αναγνώρισης, μεταλλικές ετικέτες, κ.λπ. ).
Με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών φορητών συσκευών, σταθερών αναγνωστών και πραγματικά ολοκληρωμένων πύλών HW / SW εξοπλισμένων με κεραίες ειδικά επιλεγμένες για να ταιριάζουν με τις εφαρμογές και το πλαίσιο της εγκατάστασης, η LeghornGroup απαντά σε όλα τα αιτήματα των φορέων του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών. Οι E-seals, οι ετικέτες και οι αναγνώστες που παρέχονται, διατίθενται σε διάφορες ζώνες συχνοτήτων – HF και UHF – πληρούν εντελώς τις απαιτήσεις των προτύπων ISO και τους διαφόρους διεθνείς κανονισμούς σχετικά με τη χρήση των συσκευών που λειτουργούν με ραδιοσυχνότητα μικρής εμβέλειας.
Χάρη στην ομάδα των ειδικών που είναι διαθέσιμοι in-house, η LeghornGroup είναι σε θέση να βοηθήσει τον πελάτη στην διαδικασία του σχεδιασμού ενός συστήματος, από τον εντοπισμό του υλικού για middleware, στην εγκατάσταση και, τέλος, στην τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.